skogsmullarna

Alla inlägg den 10 januari 2014

Av Nina och Sofia - 10 januari 2014 19:10


Ja, jag känner mig rik varje gång som vi hämtat hö och halm till hästarnaNågon som känner likadant? Det är guld för mig, och det känna så skönt att veta att dom får mat och att det är ett tag tills nästa gång man behöver åka iväg. Halm både jag strör med och ger till foder, så det går åt en hel del halm vill jag lova.


Vi hämtar hö och halm med transporten. Tycker det är lagom att hämta en transport åt gången (det blir ju lite att bära om man säger så ;).

Idag har va varit och hämtat hö igen. Erik va med och hjälpte till och hämtade, sedan lastade jag ut allt själv och gick in med i stallet. 67bal :) Nu mumsar hästarna på deras kvällsmat, och är helt ovetande om hur och var deras mat kommer ifån, "det hoppar ju bara i hönätet inget märkvärdigt med det". ;)


 

Av Nina och Sofia - 10 januari 2014 07:11


Säljer en Wintec/Bates dressyrsadel 17" och vid i bommen (vet inte om man kan byta järn men jag tror det). Bred kanal. Stropparna på ena sidan är lite trasiga, och det finns ett blått märke i sätet, men det är inget som syns när man sitter i den. Lite slitet under kåporna men det är inget som påverkar sadeln. Hemma gjorda knästöd hänger med vid intresse! 600:- +frakt eller bud!

 

Ring, sms:a eller kommentera. 0730 300 126

 

 


 


               

Ovido - Quiz & Flashcards